top of page

Lifecoaching

 

Når jeg coacher et andet menneske, er det mit mål, at han får adgang til skjulte ressourcer i sig selv. Det er vigtigt, at han finder noget nyttigt frem i sig selv, som ikke var tilgængeligt forud.

 

For at dette skal være muligt, er det nødvendigt, at jeg hele tiden følger ham på hans vej.

Det kan være vanskeligt at følge en anden - at underordne sig en anden persons model af verden - især da jeg egentlig ikke kan have den ringeste ide om, hvordan verden ser ud gennem hans øjne. Jeg kan ikke vide, hvad det er, der gemmer sig i ham, hvilke oplevelser og erfaringer han allerede har. Hvad han bare endnu ikke har været i stand til at sætte i det perspektiv, der gør det til en værdifuld ressource for ham.

 

Alle mine erfaringer og al min viden gavner ikke ham, hvis ikke han kan relatere til det gennem en genkendelse i sig selv. Så jeg må følge ham og lede ham via mine spørgsmål og kommentarer. Jeg leder ham måske til steder, han endnu ikke vidste, han ville til. Jeg leder ham ind i uudforskede områder af hans territorium og giver ham mulighed for at finde vej gennem minefelter han måske ikke engang vidste han havde.

 

Gang på gang må jeg spørge: 'Hvad betyder .... for dig?'. 'Hvordan ville du beskrive .... ?'. 'Når du siger ..., hvad tænker du så på?'

Mine spørgsmål får ham til at forklare og vejlede mig. Og ofte går noget op for ham, som han ikke var klar over. Noget, som er nyttigt i hans opfattelse af sin situation, noget som baner vejen for hans egne løsninger.

Ghy 10.09.16.JPG

En coach session varer typisk 1 1/2 time og foregår på Frederiksberg eller i Nordsjælland. Almindeligvis aftaler vi fra gang til gang. Ofte klarer vi det meste på mellem tre og ti sessioner. Hvis du vil læse hvad mine tidligere klienter har udtalt, så gå videre til REFERENCER.

Du kan finde mine PRISER her.

bottom of page