top of page

NLP

En serie af værktøjer, som forvandler dit liv​

NLP - Neuro Lingvistisk Programmering er den moderne tids psykologiske gør-det-selv værktøjskasse. NLP, skaber bevidsthed på mange af de tanker, følelser og handlinger, som blokerer og begrænser ens livsudfoldelse. Samtidig får man modeller, til at ændre sine handlemønsrtre - både de bevidste og ubevidste.

 

Eksempelvis kan nævnes redskaber til at skærpe ens målsætning, så det bliver langt nemmere at nå sine mål. Forbedre ens kommunikation, så budskabet kommer igennem uden misforståelser. Styrkelse af ens selvfølelse, så negative vanetanker og holdninger ændres. Endvidere fjerne fobier samt begrænse frygt, vrede, skam og andre forstyrrende følelser.

 

NLP handler om vores indre tilstand. Det handler om, hvordan vi bærer os ad med at skabe forandringer, som vil ændre vores udgangspunkt i den enkelte situation. Det er jo dybest set ikke det, der sker i vores tilværelse, der er afgørende. Det er den måde, vi vælger at forholde os til det på. På sigt kan vi nok ikke foretage de helt store forandringer omkring, hvordan vores chef eller sviger taler til os, men vi kan relativt nemt ændre vores egen måde at forholde os til det på. Vores egen indre tilstand er altid det, der gør forskellen.

bottom of page