top of page

De 9 Typer

Type 9

Harmonisøgende og konfliktsky. Elsker at alle har det godt og at være tilpas og tryg. Er indadvendte mennesker, der har en levende fantasi.

Type 8

Styrke og kontrol er fokusområderne. Kæmper kampe om retfærdighed,  ledelse og beskyttelse af de svage.  Er dynamiske mennesker, der elsker at tage sagen i egen hånd.

Type 1

Søger det korrekte og perfekte. Elsker når der er orden og klare linier. Er pligtopfyldende og samtidig egenrådige. Er venlige og ønsker at alle bliver behandlet fair.

Type 2

Venlig, omsorgsfuld og opmærksom på andres behov. Finder stor glæde i samværet med andre. Er anerkendende og elsker at være magten bag tronen, hvor indflydelsen ikke er i rampelyset.

Type 7

Højt humør, fest og sjov er det vigtigste. Ser altid masser af muligheder og ynder at kombinere ideer i deres kreative hoved. Elsker også at få andre til at have det sjovt og træder gerne ind på scenen.

Type 6

Sikkerhed, balance og fornuft er vigtige emner. Tankerne er optaget af analyse og er tit på overarbejde. Loyalitet og støtte går hånd i hånd med ønsket om solidaritet og ligeværd.

Type 3

Konkurrence og målrettede indsatser er livretten. Er selvmotiverende og inspirerer andre til også at skabe fantastiske resulteter. Identificerer sig med sit arbejde og fortsætter gerne langt efter arbejdstids ophør.

Type 4

Det emotionelle, autentiske og æstetiske er grundlaget for den største kreativitet. Medmenneskelighed i kombination med stor bevidsthed om egen smerte skaber en god samtalepartner.

Type 5

Kompetence og viden sammen med tilbageholdenhed og privathed er nøglebegreberne. Elsker at fordybe sig og udforske særlige emner og at gå egne veje i ubemærkethed.  Ofte med stor viden om deres omgangskreds. 

bottom of page